ich-zapfe

Oppvasktabletter - fra SPÜLBOY NU - 100 tabletter


Artikkelnummer NEW-6992

Produsent: ich-zapfe


* Inkl. MVA eks. forsendelse

Oppvasktabletter - fra SPÜLBOY NU - 100 tabletter

NU glassvasketablettene er et rengjøringsmiddel som ikke bare sikrer hygienisk rene glass, men som også optimerer skumkvaliteten på ølet ditt. En enkelt tablett i forskyllegryten sikrer 100 % bakteriefrie og 99,9 % virusfrie vaskeresultater. I tillegg fjernes gjenstridig fett, smuss og leppestiftrester pålitelig for å garantere deg alltid feilfrie briller.

Egenskaper:

  • 100 % bakteriefrie og 99,9 % virusfrie vaskeresultater
  • Fjerner gjenstridig fett, smuss og leppestiftrester fra glass
  • Myker opp vannet og unngår kalkrester
  • Konstant tilførsel av konsentrat ved å bruke tabletter i stedet for flytende midler
  • Biologisk nedbrytbar og miljøvennlig

Den langvarige effekten av skylletabletten strekker seg over 6-8 timer da den sakte oppløses i bunnen av børstegryten. Dette sikrer konstant rengjøring over lengre tid. Vannmykning forhindrer at det dannes kalkrester på glasset og holder glassene dine klare og skinnende. Applikasjonen er ekstremt enkel og ukomplisert, noe som sparer tid og krefter.

Hver pakke inneholder 100 stykker à 5 g hver, nok til 100 skyllinger. Med kompakte mål på 12,5 cm høy, 17 cm bred, 7,5 cm dyp og en vekt på 500 g, kan pakken oppbevares komfortabelt og plassbesparende.

Bruk av NU glassvasketabletter i stedet for flytende midler gir en annen fordel: Tablettene er i forskylleområdet og sikrer en konstant frigjøring av rengjøringskonsentratet gjennom hele vaskeprosessen. I motsetning til dette blir flytende produkter vasket bort for tidlig av vannsirkulasjon og er derfor mindre effektive.

Et pluss er den biologiske nedbrytbarheten og miljøvennligheten til dette rengjøringsmidlet. Vær imidlertid oppmerksom på at garantien bortfaller hvis du bruker andre vaskemidler.

Opplev den ideelle kombinasjonen av hygienisk renhet, miljøbevissthet og optimalt ølskum i glassene dine med NU glassvasketabletter. Bestill nå og nyt uklanderlig rene glass hver gang du vasker dem!

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: